UV berendezések

A víz fertőtlenítésének hatásos módja a 254 nm hullámhosszú ultraibolya (UV) fény használata. A folyamat elpusztítja a vízben található kórokozók több mint 99,99%-át. Az UV fénnyel történő fertőtlenítés csaknem valamennyi víztípusnál alkalmazható.

Előnyök

Az UV berendezések kifejlesztésének és gyártásának célja a magasfokú hatékonyság, magas üzembiztonság, könnyű beszerelhetőség, hosszú élettartam és minimális karbantartási szükséglet megvalósítása volt. Vállalatunk szívesen áll az Önök rendelkezésére technikai tanácsadó szolgáltatással, valamint az üzemeltető személyzet szakképzésével.

A berendezés leírása

A standard berendezések térfogatárama: 0,5-500 m³/h. Az EUROWATER termékskálája magába foglal több az ivóvíz és a folyamatvíz fertőtlenítésére is alkalmas berendezést.

A Spektron 70 típusú UV berendezés térfogatárama 108 m³/h.
 

Wedeco Aquada típus

Térfogatáram: 1-11 m³/h. Üzemi hőmérséklete: 5-25°C.

Ivóvíz és folyamatvíz kezelésére használják. A típuson belül három modell van, amelyek mindegyike öt méretben áll rendelkezésre. A berendezés saválló acélból készült hengeralakú reaktorból áll, amelyhez egy standard, kvarc csőbe szerelt alacsonynyomású UV lámpa tartozik.

 

Wedeco A típus

Térfogatáram: 4-16 m³/h. Üzemi hőmérséklete: 5-60°C.

Ivó- és folyamatvíz kezelésére használják. A típuson belül három modell van. A berendezések mindegyike saválló acélból készült hengeralakú reaktorból áll, amelyhez egy kvarc csőbe szerelt Spektroterm UV lámpa tartozik.

 

Wedeco B és BX típusok

Térfogatáram: 30-500 m³/h. Üzemi hőmérséklet: 5-60°C.

Ivóvíz és folyamatvíz kezelésére használják. A típuson belül négy modell van. A berendezések mindegyike saválló acélból készült hengeralakú reaktorból áll, amelyhez több kvarc csőbe szerelt Spektroterm UV lámpa tartozik.

 

Wedeco E/ME típus

Térfogatáram: 1-100 m³/h. Üzemi hőmérséklet: 5-25°C (E), 5-60°C (ME).

Folyamatvíz és ultratiszta víz kezelésére használják. Rendelésre készített gyógyszeripari alkalmazásra. Az E/ME típuson belül kilenc modell van. A berendezés egy hengeralakú kvarc hüvelyből áll, amelybe a vizet bevezetik. A kvarc reaktor külső oldalán több UV lámpa található. A reaktor és a lámpák egy zárt, rozsdamentes acél alvázba vannak beépítve.

Wedeco Spektron típus

Térfogatáram: 500 m³/h-ig. Üzemi hőmérséklete: legfeljebb 30°C.

Ivó- és folyamatvíz kezelésére használják az élelmiszeriparban és az italgyártásban. A berendezés folyamatos önellenőrzése kiterjed az UV intenzitásra, a reaktor-hőmérsékletre és a vízáramra, mindez pedig ötvözve van egy nagy teljesítményű memória- és elemző rendszerrel. ÖNORM és DVGW irányelvek szerinti tanúsítással rendelkezik.

 

 

 

További részletek

 

Linkek