Nyomásszűrő berendezések a vas-, mangán-, ammónium-, arzénmentesítés stb. céljára.

Elsődleges és másodlagos szűrőkkel ellátott TFB 35 típusú nyomásszűrő berendezések vas, mangán és ammónium csökkentésére egy vízműben.

Az ilyen típusú berendezéseket a felszín alatti és felszíni vizek kezelésére használják, jellemzően a vas, a mangán, az ammónium, valamint az agresszív anyagok csökkentésére vízművekben, vállalatoknál, valamint magántulajdonú háztartásokban.

A nyomásszűrő berendezéseknek olyan különleges alkalmazásai is lehetnek, mint például a víz klórmentesítése, a folyamatvíz újrafelhasználása, a tengervíz megszűrése, szivárgó szűrés, az ipari-, vagy önkormányzati szennyvíz végső szűrése.

Előnyök

Ez a számos standard modullal rendelkező, de mégis rugalmas rendszer, kedvező árfekvésben, számtalan alkalmazást tesz lehetővé. A berendezések egyszerűek, ugyanakkor rendkívül hatékonyak és megbízhatóak is. A kivitelük egyszerűvé teszi a beszerelést és a karbantartást.

A berendezés leírása

A standard modulok térfogatárama 100 m³/h-ig terjed egységenként. A berendezések manuális, vagy automatikus visszaöblítéssel érkeznek. A tartályok acélból vagy rozsdamentes acélból készülnek. Belülről a tartályok korrózió elleni védelemmel vannak ellátva az elvégzendő feladat és körülmények figyelembevételével, a töltet egyedi méretezés alapján kerül kiválasztásra.

 

NS/NSB típus

Térfogatáram: 12 m³/h-ig egységenként.

Ideális kis- és közepes méretű ivóvíz-ellátó rendszerekhez. Standard berendezésként festett, illetve galvanizált kivitelben kerül szállításra. Elosztó résszel is fel van szerelve. CE jelzéssel rendelkezik.

 

TF/TFB típus

Térfogatáram: 100 m³/h-ig egységenként.

A TF/TFB típus sokrétű képességekkel rendelkezik és rendelésre is készülhet. A tartályban áramlás elosztó résszel is felszerelt. CE jelöléssel rendelkezik. Szállítható rendelésre készített változatban is - további részleteket megtudhat a Szűrőberendezések c. fejezetben.

További részletek

 

Linkek