Kompakt, használatra kész CU:RO berendezések

Kompakt, használatra kész CU:RO berendezés!

Használatra kész

Vállalatunk új típusú CU:RO kompakt egység sorozatai ugyanazon a rozsdamentes acél kereten, használatra kész állapotban tartalmaznak teljes fordított ozmózis rendszert előkezelővel együtt. Ez a koncepció a következő előnyökkel jár az Önök számára:

  • előre meghatározott rendszert kínál az előkezelés standard opcióinak körével, amely átláthatóvá teszi a vásárlást és a tervezést;
  • a gyárilag ellenőrzött egész berendezés minimális meghibásodási kockázatot biztosít;
  • keretre szerelt, ezért biztonságos és gyors beépítést biztosít;
  • kompakt kivitel, minimális alapterület-igénnyel.

A sorozatba tartozik öt különböző méretű, 0,35-től 1,75 m³/h-ig terjedő standard kimeneti kapacitású sótalanított vizet előállító berendezés, amelyek mindegyike három előkezelési változatban áll rendelkezésre.

Előkezelés

Az RO rendszerbe vezetendő tápvíz megfelelő előkezelése a hosszú távú, problémamentes üzemelés meghatározó tényezője. A membránok eltömődését okozhatják fennakadt szilárd részecskék, a vízkőlerakódást kiváltó ásványi anyagok és egyéb szennyeződések, melyek bekerülését megfelelő intézkedésekkel meg kell akadályozni. A víz keménységét okozó ásványi anyagok a vízlágyítóban-, a fennakadt szilárd részecskék a mechanikai szűrőben-, a szabad klór pedig az aktívszén szűrőben távolítható el. A következő előkezelési változatok közül lehet választani:

  • egyszeres lágyítás – egytartályos vízlágyító berendezés;
  • duplex lágyítás – kéttartályos vízlágyító berendezés;
  • aktívszén-szűrés és egyszeres lágyítás.

Egyebek mellett, az összes egység fel van szerelve egy mechanikai szűrővel, amely megbízható szűrést tesz lehetővé és könnyen karbantartható. Egy visszaáramlást megakadályozó szelep szintén alapfelszerelés valamennyi egységen, amely a berendezés közösségi vízrendszertől való elkülönítésére szolgál.

SE30 vezérlőpanel

Ez egy az EUROWATER vállalat által tervezett vezérlőrendszer, amely egyesít egy ellenőrző panelt és egy programozható logikai vezérlőt (PLC), amely hozzáférhető az áramlásmérőkkel és a nyomásmérőkkel együtt az egység elülső oldalán.

A vezérlőpanel felhasználóbarát HMI (ember-gép kapcsolat) környezetet kínál. A panel egy nagy, megvilágított kijelzővel rendelkezik a legelőnyösebb üzemeltetői ellenőrzés és megfigyelés megvalósíthatósága érdekében. A menüszerkezet szabványosított és több nyelven is rendelkezésre áll, az üzemmód adatokhoz és a paraméter-beállításokhoz való könnyű és gyors hozzáférés érdekében. A panel elején levő felhasználóbarát nyomógombok anélkül tesznek lehetővé kapcsolatot, hogy a kezelő megsértené az IP54-es védelmi osztályt.
 

Egyebek

  • Az elektromos energia-ellátás vezérlőszekrénye a főkapcsolóval és az RO szivattyú motorvédelmével.
  • Vezetőképesség-mérés hőmérséklet-kompenzálással és 4-20 mA kimenő jellel.

További információkért kérjük, forduljon a helyi képviseletünkhöz..

További részletek

 

Linkek