Fordított ozmózis berendezések (RO berendezések)

Az ilyen típusú berendezések feladata sótalanított víz előállítása sósav és nátrium-hidroxid alkalmazása nélkül. A berendezéseket egyebek mellett kazánházakban, távfűtőművekben, kórházakban, dialízis központokban és laboratóriumokban alkalmazzák, folyamatvíz előállításához a gyógyszer- és vegyiparban, valamint a párásító berendezésekhez is. Az RO berendezések eltávolítják a pirogén anyagokat, valamint a baktériumokat és nem okoznak szennyvíz-problémákat. A berendezések eltávolítják a szervesanyagok legfeljebb 90%-át és eltávolítják a vízben lévő sók 98-99%-át.

Előnyök

A sav és lúg tárolása és kezelése elkerülhető. A berendezések kompakt kivitelük miatt rendkívül helytakarékosak. A berendezések kiváló minőségűek, minimális karbantartást igényelnek, üzembiztonságuk pedig egészen magas színvonalú.

A C3-9 típusú RO

A berendezés leírása

A standard modulok térfogatárama: 50 l/h - 60 m³/h. A követelményeknek megfelelően az RO berendezések lehetnek standard moduláris-, vagy rendelésre készített kivitelűek. A berendezések kiváló minőségű kiválasztott részegységekből tevődnek össze. A berendezések automatikus üzeműek és elektronikus víz minőség-felügyelettel rendelkeznek.

Rendelésre készített berendezések

A rendelésre készített termékeink sok megoldási lehetőséget biztosítanak. Csaknem az összes paraméter és részegység változtatható és kombinálható. Az EUROWATER jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az RO csőrendszerek több fajta anyagból készülő gyártásában, mint például PP, PE, PVDF és rozsdamentes acél. Az alap és a keret kívánságra, szállítható rozsdamentes acél kivitelben.

RO berendezés saválló, rozsdamentes acél csőrendszerrel.
 

A1-es típus

Térfogatáram: 180 l/h-ig.

Falra szerelhető és álló kivitelű modell. Megtalálható benne: centrifugál szivattyú, 1 µm-es előszűrő, vezetőképesség-mérővel és automatikus minőség-ellenőrzéssel rendelkező vezérlőpanel, valamint PVC áramlásmérők.

 

CU:RO típusú kompakt berendezés

Térfogatáram: 2 m³/h-ig.

Teljeskörű RO rendszer előkezeléssel (aktívszén-szűrés és/vagy vízlágyítás).
A könnyű, gyors és biztonságos beépítés a már meglévő teljes belső csőrendszerrel és elektromos vezetékezéssel együtt keretre szerelt berendezésnek köszönhető. További részleteket is megtudhat a Kompakt CU:RO berendezések c. részben.

 

B1-es típus

Térfogatáram: 2,4 m³/h-ig.

Függőleges membránházak rozsdamentes acélból. 4"-os membránok. Megtalálható benne még: állítható keringetés, centrifugál szivattyú rozsdamentes acélból, 1 µm-es előszűrő, vezetőképesség-mérővel és automatikus minőség-ellenőrzéssel rendelkező vezérlőpanel, PVC áramlásmérők és minőségi öblítés szelep.

 

B2-es típus

Térfogatáram: 9,6 m³/h-ig. 

Vízszintes membránházak rozsdamentes acélból. 4"-os membránok. Megtalálható benne még: centrifugál szivattyú rozsdamentes acélból, 1 µm-es előszűrő, vezetőképesség-mérővel és automatikus minőség-ellenőrzéssel rendelkező vezérlőpanel, PVC áramlásmérők és minőségi öblítés szelep.

 

C3-as típus

Térfogatáram: 35 m³/h-ig.

Vízszintes membránházak acélból, polietilén bevonattal. 8"-os membránok. Megtalálható benne még: centrifugál szivattyú rozsdamentes acélból, 1 µm-es előszűrő, vezetőképesség-mérővel és automatikus minőség-ellenőrzéssel rendelkező vezérlőpanel, PVC áramlásmérők és minőségi öblítés szelep.

 

C4-es típus

Térfogatáram: 60 m³/h-ig.

Vízszintes membránházak acélból, polietilén bevonattal. 8"-os membránok. Megtalálható benne még: centrifugál szivattyú rozsdamentes acélból, 1 µm-es előszűrő, vezetőképesség-mérővel és automatikus minőség-ellenőrzéssel rendelkező vezérlőpanel, PVC áramlásmérők és minőségi öblítés szelep. A berendezések az ügyfél igényeinek megfelelően készülnek.

 

További részletek

 

Linkek