Adagolószivattyúk

MAz adagolást leggyakrabban kazánvíz, hűtővíz és fűtőművi víz pH értékének beállításánál, valamint a korrózió és a kicsapódás elleni védelemben alkalmazzák. Egyéb vízkezelési módok kapcsán az adaglószivattyúkat jellemzően a fertőtlenítő szerek, ülepítő szerek és vízkőlerakódás-gátlók hozzáadására alkalmazzák.

Előnyök

A standard termékprogram adaglószivattyúit cégünk nagyon körültekintően választja ki azzal a céllal, hogy magas színvonalú, teljeskörű vízkezelési megoldásokat kínálhasson. Az üzembiztonság és a precizitás meghatározó jellemzők.

A berendezés leírása

Az adagolás sok esetben természetes részét képezi a komplett vízkezelő berendezésnek. Az EUROWATER különféle adaglószivattyú típusokat értékesít a lehető legtöbb igény kielégítésére. A teljes adagoló berendezés egy adaglószivattyút és egy vegyszertartályt foglal magába.

Vízlágyító berendezés, fordított ozmózis berendezés és semlegesítő berendezés egy kapcsolt villamos áram- és távfűtőmű kazánvizének előállítására.
 

Grundfos DME/DMS sorozat

Kapacitás: 48 l/h-ig. Maximális nyomás: 18 bar.

A Grundfos digitális adagolószivattíúját cégünk ott alkalmazza ahol nagyon precíz adagolásra van szükség. A DME típusba épített léptetőmotor folyamatosan működik oly módon, hogy az ürítő fázis kitart a szívási fázisok közötti teljes időszak alatt. A szükséges átfolyási mennyiség biztosítására a motor automatikusan beszabályozza az adagolási sebességet. A DMS motor állandó forgási sebességgel működik és leáll a ciklusok között. A DMS, a löketütem automatikus növelésével, vagy csökkentésével szabályozza be az Ön igényeinek megfelelő adagolást. Mindkét szivattyútípusnál az adagolás szabályozható külső impulzusokkal (ml/impulzus), analóg jelekkel (4-20 mA), vagy kézi beállítással (l/h).

További részletek

 

Linkek