Standard termékek

Vállalatunk teljeskörű termékprogramját alapvető és ellenőrzött technológiákra alapozza a szűrés-, ioncserélés-, valamint a membránszűrés területén, melyeknek egy moduláris építésű standard-, a legtöbb igényt figyelembe vevő rendszer képezi az alapját.

Az alábbi termékáttekintőt a felhasználóbarátság jegyében ábécé sorrendbe rendeztük.

 

Adagolószivattyúk

Feladatuk a fertőtlenítés, a lúgosítás és a pH érték beállítása vegyszer adagolás segítségével, a korrózió és a bevonatképződések elleni védelem érdekében.

 

 

Aktívszén-szűrők

Az aktívszén-szűrők eltávolítják a szabad klórt, klóramidot, klór-dioxidot, fenolokat, szerves oldószereket és növényvédő szereket.

Alkálisó-mentesítők

Feladatuk a víz keménységének és hidrogén-karbonát tartalmának csökkentése ioncserélés segítségével. Egy- és kéttartályos, keretre szerelt berendezések.

 

EDI berendezések

EDI berendezést alkalmazunk az RO után a sótalanított víz továbbtisztítására az alacsonyabb vezetőképesség és szilícium-dioxid tartalom elérése érdekében. Tekintse meg a kevertágyas ioncserélő berendezéseinket is.

 

Fordított ozmózis berendezések

Feladatuk a membrántechnológia segítségével történő sótalanítás. A fordított ozmózis (reverse osmosis) elnevezés rövidítése az RO. A fordított ozmózis berendezések feladata sótalanított víz előállítása sósav és nátrium-hidroxid alkalmazása nélkül.

 

Gáztalanítók

A vízben lévő oxigén-, szénsav- és levegőtartalom csökkentésére szolgálnak. Ebbe a csoportba tartoznak a termikus gáztalanítók, vákuumos gáztalanítók és a CO2 gáztalanítók.

 

Kevertágyas ioncserélő berendezések

A kevertágyas ioncserélő berendezéseket a kéttartályos sótalanító berendezésből, vagy a fordított ozmózis berendezésből kikerülő sótalanított víz továbbtisztítására (teljeskörű lágyításként is ismert folyamat) alkalmazzuk azért, hogy nagyon alacsony vezetőképességű és alacsony kovasav tartalmú vizet kapjunk. Tekintse meg az EDI berendezéseinket is.

A kevertágyas ioncserélő berendezéseket alkalmazzuk még közvetlenül az ivóvízrendszerből származó vízből, közepes mennyiségű, nagytisztaságú sótalanított víz előállítására is.

 

Kompakt berendezések CU:RO

Kompakt berendezés a víz fordított ozmózis (RO berendezés) útján történő sótalanítására. Keretre szerelt berendezés, amelyben egy komplett fordított ozmózis berendezés van egybeépítve egy használatra kész, előkezelő berendezéssel (aktívszén-szűrő és/vagy vízlágyító)!

 

 

UV fertőtlenítő berendezések

Az UV berendezések ultraibolya fény segítségével hatásosan korlátozzák a vízben levő mikrobiológiai szaporulatot.

 

Nanoszűrő berendezések

A nanoszűrő berendezéseket a szervesanyag, a színezőanyag, a szulfát, a klorid, a fluorid, a baktériumok és vírusok mennyiségének csökkentésére használjuk. Külön előnye, hogy részleges vízlágyításra is használható.

A nanoszűrést, amely membrántechnológiára épül, jellemzően ivó- és folyamatvíz előállítására használjuk.

 

Nyomásszűrő berendezések

A nyomásszűrőkben végzett oxidálás és szűrés csökkenti a vas-, mangán-, ammónium-, arzén tartalmat, valamint az agresszív anyagok jelenlétét a felszín alatti és felszíni vizekben. A nyomásszűrő berendezéseket alkalmazzák még a mechanikai szennyeződések kiszűrése is.

 

Szelektív ioncserélő berendezések

Feladatuk, bizonyos típusú, fémtartalommal rendelkező szennyvizek üzemen belüli kezelése.

 

Sótalanító berendezések

Feladata: sótalanított víz előállítása ioncserélés útján. Kéttartályos berendezések, kevertágyas ioncserélő berendezések, valamint SILEX/EUREX.

 

Szűrőberendezések

Feladatuk a mechanikai szennyeződések kiszűrése. A szűrőberendezéseket az előkezelés során alkalmazzuk, az egyéb vízkezeléseket megelőzően, a keringetett víz, a vízvisszanyerés, a kazánvíz, a hűtő- és szennyvíz esetében. Ebbe a csoportba tartoznak a szűrőzsákok számára kialakított nyomásszűrők, a kazettás szűrők, homokszűrők, multimédia szűrők stb.

 

Vízlágyító berendezések

Feladatuk, a víz keménységének csökkentése ioncserélés útján. A vízlágyító berendezések a vízben lévő kalcium- és mangánionokat cserélik nátriumionokra.

További részletek

 

Linkek