SILEX 3

A SILEX berendezésből származó vizet gyakran alkalmazzák desztillált víz helyett. A helyszíni regenerálás álatlában magas beruházási költséget, idő, energia, ráfordítást jelent nem is beszélve a veszélyes regeneráló vegyszerek tárolása, kezelése és a regenerálás során keletkezett hulladék vizek vegyi semlegesítése okozta problémákról.

Ez a rendszer olyan felhasználók céljaira lett kifejlesztve, akiknek általában kis mennyiségő, nagy tisztaságú sótalan vízre van szükségük és problémát okoz a regeneráló vegyszerek kezelése, mint például a iskolák, fogászati rendelők, laboratóriumok, fotó laborok.

A berendezés leírása

A berendezés részei: a tartály, a működtető rész és a vezetőképességmérő. A tartály rozsdamentes acélból készült, gumi talpakkal és fogantyúkkal, természetesen el van látva a megfelelő csalkalkozásokkal, amelyek az egyszerű kezelhetőség érdekében gyorszáras csatlakozókkal láttak el. A kimerült berendezésből a vizet a könnyebb szállítás érdekében ki kell folyatni.

Egészséges munkakörnyezet

A berendezés tervezése és a nem helyszínen történő regenerálás az egészséges munkakörnyezet kialakítását célozta. A kezelő személyzet nem fog kapcsolatba kerülni semmilyen veszélyes vegyszerrel, a berendezés nem nehéz, egy ember kényelmesen mozgathatja.   

Nem a helyszínen történő regenerálás

A kimerült gyanta regenerálása a mi telephelyünkön térténik. A kimerült és a regenerált gyantát tartályokban szállítjuk. A tartályok csatlakoztatása, a gyors csatlakozós megoldásnak köszönhetően egyszerű és gyors. A rövid kezelési utasítás, pontosan leírja hogyan kell a tartály be és kicsatlakoztatni, kezelni.

További részletek

 

Linkek