Sótalanított víz vegyszerek használata nélkül - egyszerű és kényelmes

A SILEX és EUREX berendezések nagy tisztaságú sótalanított víz előállítására szolgálnak. Az elgondolás lényege, egyszerű üzemeltetés és nem a helyszínen történő regenerálás.  

Víz a legjobb minőségben

A berendezést azért nevezzük kevertágyas ioncserélőnek, mivel mind az anion, mind a kation gyanta ugyanabba a tartályba van töltve. A kevert gyanatán átfolyó vízből, a benne oldott sók, hidrogénra és hidroxilra cserélődnek, az eredmény pedig kevesebb mint 0,1 µS/cm vezetőképességű, nagy tisztaságű víz.

Nem helyszínen történő regenerálás

A kimerült gyanta regenerációja a mi telephelyünkön történik. A kimerült gyantatartályt, el kell juttatni a tepelhelyünkre, a gyanta cseréje után azonnal el is lehet szálítani. Ezzel a módszerrel a felhasználás helyén nem kell vegyszerekkel bajlódni. A tartályok kezelése egyszerű és kényelmes.

Minőségellenőrzés

Az berendezésből kifolyó víz vezetőképessége folyamatosan ellenőrizhető a rajta elhelyezett vezetőképességmérő műszer segítségével. Amikor a kijelzett vezetőképesség értéke meghaladja a kívánt szintet, akkor a gyanta regenerálása szükséges. Az EUROWATER kínálatában több féle vezetőképességmérő berendezés szerepel. A kínálatban megtalálhatók az analóg és a digitális műszerek, továbbá minőségi riasztásra is van lehetőség. A regenerálás teljes folyamatát szigorú minőségellenőrző rendszer biztosítja, így partnereink biztosak lehetnek benne, hogy a megfelelő kapacitású gyanta kerül a berendezésekbe.

Kis helyigény

A nem helyszíni regenerálás alapgondolata, az előbb említett előnyökön kívűl, a helytakarékosség volt. A felhasználónak nincs szüksége a vegyszerek tárolására, a regenerálás hulladékvizeinek tgyűjtésére, semlegesítésére, amelyek általában költséges berendezések. 

SILEX 3

Tömegárama: legfeljebb 7 l/perc.

A tartály rozsdamentes acélbó készült, gumírozott talppal és fogantyúkkal. A berendezés vezérlővel is el van látva.

 

EUREX és EUREX-H

Tömegárama:  14 m³/h-ig.

A tartály vezérlő panellel együtt keretre építve.

Read more

 

Linkek