Rendelésre készített berendezések

RO berendezés saválló, rozsdamentes acél csőrendszerrel.

Teljeskörű megoldásaink

A teljeskörűen előkészített megoldásaink biztosítanak alapot a vízkezelő berendezések hosszú élettartamára és optimális gazdaságosságára. Ügyfeleinkkel együttműködve megtaláljuk az optimális megoldásokat. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a rendelésre készített termékmegoldásainkkal attól függően, hogy háttérben hatósági előírások, szabványok követelményei, ügyfél igények, vagy a gazdaságosság áll. Ez vezetett például a konténeres- és a keretre szerelt berendezések létrehozásához. Bővebben a További részletek cím alatt.

Környezeti hatás

Csaknem minden iparágban a környezetvédelemre és az elektromos áram-, valamint a vízfogyasztás lehető legkisebbre csökkentésére összpontosítanak.

Az EUROWATER vállalat is ezekre összpontosít és minden nap olyan vízkezelő berendezések tervezésén dolgozik, amelyek az Önök napi környezetvédelmi gondjait segítenek a lehető legkisebbre csökkenteni.

Az anyagok és részegységek kiválasztása

Tudatában vagyunk a ténynek, hogy standard termékprogramunk nem képes eleget tenni ügyfeleink minden igényének. A legjobb megoldás sok esetben, egy jól kiegyensúlyozott és alaposan átgondolt kompromisszum.

Amennyiben nincs mód a kompromisszum elfogadására, akkor cégünk örömmel fog új termékek és megoldások tervezésén dolgozni.

Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk az acélok, bevonatok, csőtípusok, műszerezettség, vezérlőtípusok stb. széles körével kapcsolatban. A megoldás, az esetek többségében a már ismert anyagok és részegységek kombinációjában rejlik. Vállalatunk célravezetőbbnek tartja az alaposan ellenőrzött részegységek használatát, így az ügyfeleink nincsenek kitéve az ellenőrzésekkel járó nehézségeknek.

Cégünk tervezési és fejlesztési osztálya mindig naprakész ismeretekkel rendelkezik a legújabb technológiai fejlesztéseket illetően.

További részletek

 

Linkek