Komplett vízkezelő berendezések használatra készen
- az optimális biztonság érdekében

Vállalatunk sokféle, rendelésre készített berendezést állított össze és igazított sajátos igényekhez és kívánságokhoz. Alább különböző példákat láthat erre.

Vállalatunk nagy örömmel készít árajánlatokat berendezések üzembehelyezéséhez és az üzemeltető személyzet szakképzéséhez.

 

Keretre szerelt vízkezelő berendezés turbinavíz előállítására

Ez a komplett vízkezelő berendezés egy Afrikában lévő 90 MW-os erőműhöz készült. A berendezés a következők előállítására készült:

  • 1,5 m³/h ultratiszta víz a turbinához;
  • 7,5 m³/h sótalanított hűtővíz;
  • 2,0 m³/h víz tűzoltási és egyéb célokra.

A kereten a következő vízkezelő berendezések helyezkednek el: szűrők, aktívszén-szűrő, UV fertőtlenítő, vízkőlerakódás-gátló adagolása, mechanikai szűrés, kettősáramú fordított ozmózis berendezés és EDI (elektromos ionmentesítő) egység. Mindezek vezérlését egy központi érintőképernyős PLC végzi.

Nagyított nézethez kattintson ide.
 

Keretre szerelt scavenger szűrő és sótalanító berendezések

Mivel drága és néha nehéz a berendezések beépítése és összeszerelése távoli telepítési helyszíneken, ezért ésszerű annyi összeszerelési műveletet és ellenőrzést elvégezni a helyszíntől távol amennyit csak lehet.

A bemutatott berendezés egy epoxi bevonatú, csepegtető tálcával ellátott szerkezeti acélból készült keretre van szerelve.

A berendezés kapacitása 9 m³/h és a következő elemekből áll: zsákszűrők a mechanikai szennyeződések eltávolítására, scavenger szűrő berendezés az oldott szerves anyagok eltávolítására, sótalanító berendezés, berendezés a regeneráló vegyszerek közömbösítésére, valamint egy központi elektromos vezérlőszekrény. A scavenger szűrő egyfajta szelektív ioncserélő, feladata a szerves szennyeződések, mint pl.: huminsav eltávolítása.

További részletek

 

Linkek