Lágyított víz meghatározott időtartamra

Amennyiben Önöknek vízlágyító berendezésre van szükségük rövidebb vagy hosszabb időtartamra például:

  • tárolási tartályok feltöltésére;
  • hő- és villamos erőművek csőrendszereinek feltöltésére;
  • ideiglenes vizellátó rendszerhez a meglévő berendezések felújítása kapcsán;
  • kísérleti projektekhez víz előállítására;

vállalatunk meg tud felelni az Önök igényeinek egy bérelhető EUROWATER berendezéssel.

Lágyított víz

A lágyítás során a nyersvízben levő kalcium és magnézium ionok kicserélődnek nátrium ionokra, amelyek nem okoznak a kemény vizre jellemző kellemetlenségeket. A kezelt víz keménysége kevesebb mint 0,5 °dH (német keménységi fok).

A berendezés leírása

A berendezés egy erős szállítókeretre épült a belső csőrendszerrel és elektromos vezetékezéssel együtt szerelve, amely így könnyen csatlakoztathatóvá teszi a berendezést. A rendszer a átfolyásvezérelt automatikus vezérléssel rendelkezik.

A berendezés vezérlőpanele a megadott-, vagy a vízelemzés alapján meghatározott paramétereknek megfelelő előbeállítással rendelkezik. A berendezés működése ilyen módon megfelel az Önök szükségleteinek és nem kell a panelt beállítaniuk az előtt, hogy a berendezés megkezdené a lágyított víz termelését.

Az EUROWATER vállalat bérelhető berendezések programja széleskörű kínálattal rendelkezik, ezért nem minden berendezés teljesen olyan mint az itt bemutatottak. Szeretnénk felhívni a figyelmüket az adatlapra, amelyet érdeklődésük esetén fognak megkapni.

Megrendelés

További részletekért kérjük lépjenek velünk kapcsolatba.

 

A vízlágyító berendezés elölnézetben. A teljes csőrendszer és elektromos vezetékezés beszerelve, a berendezés használatra kész.

 

A berendezés hátulnézetben. A csőrendszer szilárd galvanizált acélból készült.

 

Erős szállítókeret emelőfülekkel a daruzáshoz.

 

Vezérlőpanel egyszerű menüszerkezettel. A panel a vízelemzés és a vízszükséglet ismeretében, szállítás előtt beállításra kerül.

 

A berendezés 30 m³/h-ig terjedő térfogatárammal rendelkezik. A képen egy közeli felvétel látható a peremes csatlakozókról és a szabályozó szelepről.

További részletek

 

Linkek