Problémákat okoznak a baktériumok az Önök vizellátó rendszerében?

UV-anlæg

Egy szakaszosan ismétlődő bakteriális szennyeződés azonnali és gyors erőfeszítést tesz szükségessé. Ideiglenes megoldásként, az EUROWATER bérelhető UV-berendezéseket ajánl a víz fertőtlenítésére.

Használatra kész!

A berendezés használatra kész, amint rákötötték a vízre és az elektromos áramra.

Alkalmazási módok

Az UV-berendezések kifejlesztésének célja a magasfokú hatékonyság, üzembiztonság és a könnyű beszerelhetőség megvalósítása volt. Vállalatunk az ivó- és a folyamatvíz fertőtlenítésére alkalmas berendezéseket szállít.

UV technológia

A vízben lévő mikrobiológiai szaporulat hatásosan csökkenthető ultraibolya fénnyel. A 254 nm hullámhosszú UV fény elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, algákat és a gombákat, lebontva a mikroorganizmusok DNS-ét. Az UV fénnyel történő fertőtlenítés csaknem valamennyi víztípusra alkalmazható. A bérelhető UV-berendezések 150 m³/h-ig terjedő térfogatárammal rendelkeznek.

Higiéniai biztonsági korlát

Európa számos országában az UV fény használata kötelező és természetesnek vett biztonsági intézkedés bármely vizellátó rendszerben.

Megrendelés

A fertőtlenítő berendezések bérelhetőek rövidebb vagy hosszabb időtartamra. További részletekért kérjük lépjenek velünk kapcsolatba.

További részletek

 

Linkek