Bérelhető berendezések - használatra készek

Lágyított, sótalanított, vagy esetleg baktérium mentes vízre van szüksége egy meghatározott időtartamra? Az EUROWATER a vízkezelő berendezések széles skáláját ajánlja bérletre az ideiglenes vízigénnyel rendelkező ügyfeleinek.

A berendezések használatra készek!

Amennyiben Önöknek éppen most van szükségük vízkezelésre, akkor a berendezéseink készek a szállításra. Valamennyi berendezést úgy hozták létre, hogy a helyszínre érkezésük után könnyen beköthetőek legyenek.

Megrendelés

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért és a berendezések előrendeléséért.

 

Keretre szerelt vízlágyító berendezések

Térfogatáram: 30 m³/h-ig.

Komplett vízlágyító berendezés egy praktikus szállítókeretre szerelve. Használatra kész!
 

 

Kompakt RO berendezés előkezelő rendszerrel

Tömegárama: 2 m³/h-ig.

A keretre szerelt berendezés egy fordított ozmózis berendezésből és a hozzá tartozó előkezelő rendszerből áll, melynek részei: mechanikai szűrők, vízlágyító berendezés, tartály és szivattyú.        

Vízminőség: sótalanított víz, általában < 10 μS/cm vezetőképesség.

 

Sótalanító berendezés konténerben

Térfogatáram: 15 m³/h-ig.

A komplett vízkezelő berendezésben van egy fordított ozmózis berendezés mechanikai szűrővel és előkezelőként egy vízlágyító berendezés. Vízminőség: 10-20 μS/cm vezetőképességű sótalanított víz.

 

Problémái vannak a baktériumokkal?

Térfogatáram: 5-150 m³/h-ig.

Egy szakaszosan ismétlődő bakteriális szennyeződés gyors és hatékony beavatkozást tesz szükségessé. Ideiglenes megoldásként, bérelhető UV berendezéseket ajánlunk a víz fertőtlenítésére. Alkalmazási területei: víz-ellátó rendszerek / vízművek, élelmiszeripar és italgyártás, folyamatvíz előállítása egyéb ipari alkalmazások.

További részletek

 

Linkek