Garantáltan megbízható vízkezelő berendezések

Az EUROWATER megbízható vízkezelő berendezéseket gyárt, amelyek nagyon hosszú élettartammal és minimális karbantartási szükséglettel rendelkeznek.


Az EUROWATER megbízható vízkezelő berendezéseket gyárt, amelyek nagyon hosszú élettartammal és minimális karbantartási szükséglettel rendelkeznek. Ennek alapját a vízkezelés terén szerzett jelentős elméleti és gyakorlati tudás, valamint az ellenőrzött és igazolt technológiák és részegységek képezik.

A tanácsadó szolgáltatáson és az értékesítésen kívül, vállalatunk tervezést, beépítést, üzembehelyezést és szervizelést is ajánl.

Vállalatunk sokéves tapasztalata, a szakaszos gyártás, és a moduláris felépítésű standard rendszer, megbízható berendezéseket, rövid szállítási határidőt és versenyképes árakat biztosít.

 

Standard termékek

Az EUROWATER a vízkezelő berendezések moduláris felépítésű standard rendszerre épülő, széles skálájú és teljeskörű termékprogramját ajánlja. A berendezések a projektnek megfelelően lehetnek egyedileg összeállítottak és tetszés szerint bővíthetőek.

 

Rendelésre készített termékek

Kiindulópontként, cégünk a standard termékek széles palettájáról szállít. Amennyiben Önnek egy sokkal intenzívebb létesítményre van szüksége, velünk megtalálja a megfelelő megoldást, és cégünk a kérdéses feladathoz igazítja az anyagok, a műszerezettség és a vezérlés kiválasztását. A rendelésre készített termékeink jó példái a teljes vízkezelő rendszereink, legyenek azok akár keretre szereltek, vagy pedig 20, illetve 40 láb hosszú konténerbe szerelt kivitelűek.

 

Sótalanított víz – könnyen és kényelmesen

A kevertágyas SILEX és az EUREX ioncserélő berendezéseket a legjobb minőségű sótalanított víz helyszíni előállítására használják. Ez a koncepció felhasználóbarát, mert a berendezéseket saját üzemünkben regeneráljuk, és laboratóriumok, fotólaborok, nyomdák, fogászatok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, általános- és középiskolák stb. használják azokat. Vállalatunk olcsó alternatívát kínál a palackozott, sótalanított víz megvásárlásával szemben.

 

Bérelhető EUROWATER berendezések

Lágyított, vagy sótalanított, esetleg baktérium mentes vízre van szüksége - akár sürgősen, akár csak egy rövid időre - vállalatunk a vízkezelő berendezések széles skáláját ajánlja ideiglenes megoldásként. A berendezések használatra készek!

További részletek

 

Linkek