Vegyipar

Teljes vízkezelő rendszer a kazánvíz és folyamatvíz előállítására. Az ügyfél igénye alapján a megoldás teljesen szilikátmentes.

A víz csaknem minden vegyipari tevékenységben kulcsszerepet játszik.

A vegyipar egy olyan átfogó csoport, amely magába foglalja a vegyi alapanyagok, a növényvédő szerek valamint a mezőgazdasági vegyi termékek, festékek és lakkok, szappan, takarító és tisztító szerek, parfümök, hajsamponok, valamint gyógyszeripari nyersanyagok és gyógyszerek gyártását.

Az esetek többségében a vízművektől származó vízminőség nem megfelelő, mert a szervetlen sótartalom zavart okoz, vagy lerontja a termékek és a folyamatok minőségét.

A lágyított és sótalanított víz gyakran használatos folyékony vegyszerekben, biztosítva azok stabil összetételét és megjelenését. Ugyanakkor a kicsapódások még nagyobb hőhatás esetén is elkerülhetőek.

A vegyiparral fennálló sokéves kapcsolatunk révén magas színvonalú tapasztalatokat szereztünk ezen a területen függetlenül attól, hogy folyamatvízzel, ivóvízzel, hűtővízzel, öblítővízzel, vagy kazánvízzel stb. foglalkozunk.

 
Folyamatvíz a kozmetikai ipar számára. Ez a megoldás egyebek mellett egy vízlágyító berendezésből, egy AISI 316 rozsdamentes acélból készült RO berendezésből és egy EDI berendezésből áll. Valamennyi berendezés forróvizes fertőtlenítéssel rendelkezik.

További részletek

 

Linkek