Mezőgazdaság és kertészet

Négy, sorba kapcsolt nyomásszűrő, felszín alatti víz szűrésére. A berendezés, egy üvegház öntözővizét kezeli.

Ivóvíz emberek és állatok számára; víz a ruhák mosásához, tejtermékgyártó berendezések tisztításához, sertéstelepeken történő párásításhoz, vagy melegházakban való öntözéshez – ezek mindegyike a vízfelhasználás egy-egy példája, eltérő vízminőségi igényekkel. Az emberek, állatok és növények esetében jelentkező egészségügyi problémák, az elszíneződött ruhák és fürdőszobai eszközök, az eldugult csővezetékek és fúvókák mind-mind a nem megfelelő vízminőségre utaló tipikus jelek.

Vízelemzés

A megfelelő megoldás kiválasztásának alapja a vízelemzés. A vízelemzés elvégezhető külső helyszínen*, vagy vállalatunk saját laboratóriumában. Általában nyomásszűrők, vízlágyítók vagy sótalanítók alkalmazása nyújtja a legmegfelelőbb megoldást ebben az üzletágban.

Sajátos beruházások

Az EUROWATER széles termékpalettája megkönnyíti a megfelelő berendezések kiválasztását egy hatékony beruházás esetén. A moduláris kialakítású rendszerek kombinációja biztosítja az optimális, egyedi igényeknek legmegfelelőbb, de mégis alacsony költségű megoldás kiválasztását.

További részletek

 

Linkek