Kórházak és laboratóriumok

0,5 m³/h szállítási teljesítményű kettősáramú fordított ozmózis berendezés.

A vízkezelő berendezések nagyfogyasztói a kórházak, laboratóriumok és gyógyszertárak. Ezeknek az üzletágaknak nagytisztaságú vízre van szükségük az autoklávokkal, desztilláló készülékekkel, letapogatókkal, ultrahangos készülékekkel végzett munkákhoz, a titráláshoz, a laboratóriumi mosogatáshoz, az ágytál mosókhoz, a gyógyszeripari gyártáshoz, a fogászati egységekhez, a dialízishez, valamint sok más alapvető feladathoz.

A másodlagos feladatokhoz, mint például a kazánvíz és az étkeztetési tevékenység, nagy az igény a megbízható vízkezelő berendezésekre.

Számos igény - több megoldás
Az EUROWATER vállalat számos, az egészségügyi szektoron belüli projekthez szállított vízkezelő berendezést, és a dán kórházak többsége élvezi megbízható berendezéseink előnyeit.
A kettősáramú fordított ozmózis (RO) berendezéseink új termékek, amelyek azért népszerűek, mert általuk a vízminőség kettős védelmet nyer.

Referenciák
A kórházak és laboratóriumok mellett, a dán piacról származó referenciáink között számosan szerepelnek a legismertebb gyógyszeripari gyártók közül is. A kettősáramú RO berendezésünk megfelel mind az európai mind pedig az amerikai szabványok, tisztított vízre vonatkozó követelményeinek.

További részletek

 

Linkek