Hő- és villamos erőművek

Kazán feltöltő víz nagy nyomású gőzturbinához. A vízminőség megfelel a gőzkazánok 68 bart meghaladó megengedett üzemi nyomású vizére vonatkozó VGB irányelveknek.

A lakossági távhő-szolgáltatáshoz szükséges vízkezelés, az EUROWATER egyik meghatározó üzleti területe. A megfelelő vízkezelés problémamentes működést és optimális gazdaságosságot biztosít. Igényként jelentkezik a feltöltővíz előállítása a kapcsolt hő- és villamos erőművekben található kazántelepek számára, valamint feltöltővíz és keringetett víz előállítása a távfűtő rendszer számára.

Tervezés
A megfelelő vízkezelő berendezés kiválasztása, projektről-projektre változó paraméterek hosszú sorának ismeretét követeli meg. Ezen paraméterek ismeretében, a tapasztalt EUROWATER technikusok a segítségére lehetnek a megfelelő berendezés kiválasztásában és a működési költségek kiszámításában.

Nemzetközi tapasztalat
Az EUROWATER a világ minden tájára szállít vízkezelő berendezéseket hő- és villamos erőművekhez. Magas műszaki színvonalon ajánlunk Önöknek tanácsadó szolgáltatást, valamint berendezések beépítését, beleértve a PLC vezérlést is.

További részletek

 

 

Linkek