Gyógyszeripar

A gyógyszeriparban a víz fontos szerepet játszik magában a termékben, a gyártási folyamatban és tisztítási célokat is szolgál. A vízminőséggel kapcsolatos elvárások éppen ezért magasak.

A gyógyszeriparban a víz magának a terméknek, a gyártási folyamatnak, valamint a tisztításnak is részét képezi. Mindez együttvéve, komoly igényeket támaszt a vízminőséggel szemben. A közüzemi víz nem megfelelő, mert sókat, szervesanyagot, mechanikai részecskéket és mikroorganizmusokat tartalmaz, amelyek szennyezik, sőt tönkreteszik a termékeket és a folyamatokat. A gyógyszeripar számára a folyamatvíznek nagytisztaságúnak kell lennie, ugyanakkor pedig meg kell felelnie a gyógyszerkönyv kérdéses vízkezelő berendezésre vonatkozó szabályozói előírásainak is.

Az EUROWATER lépést tart a gyógyszeripari követelmények fejlődésével. Vállalatunk az ügyfeleinknek adandó szakszerű tanácsokra és a szóbeli meggyőzésre összpontosít annak érdekében, hogy biztosítsa a legmegfelelőbb vízkezelő berendezés kiválasztását.

Lágyított és sótalanított vizet használunk számos folyamatban, hogy biztosítsuk a végtermék egységes vízminőségét, valamint hogy elősegítsük a végső ellenőrzést.

Célzott vízkezelés

A sók, mechanikai részecskék, szervesanyag, humusz, valamint a mikroorganizmusok membránszűrés útján kerülnek eltávolításra. A mikroorganizmusok elleni külön óvintézkedésként UV fertőtlenítő egységek, valamint steril szűrők is beépíthetők.

Csőrendszerek

A gyógyszeripar komoly igényeket támaszt az iparág folyamatvízének előállításához szükséges berendezések és tartozékok csőrendszereivel szemben. A megfelelő konstrukció döntő fontosságú a végtermék minőségét illetően. A műszaki tervezés a lehető legjobb szerkezeti részegységek megtalálására összpontosít. Az anyagok kiválasztása tükrözi az alkalmazás célját, valamint az ügyfél termékre vonatkozó követelményi előírásait. Az EUROWATER szabványos anyagokból, úgy mint: PVC, PP-N, PVDF és AISI 316L rozsdamentes acélból készült csőrendszerek körét kínálja. Ahol csak lehetőség nyílik rá, vállalatunk az ügyfél követelményeihez igazítja az alkalmazott anyagokat.

Ellenőrzés

Az EUROWATER összes vízkezelő berendezése szabványos ellenőrzési programmal és dokumentációval érkezik. A dokumentáció egyedileg, testreszabottan készül.

Egyedi megoldások és optimális gazdaságosság

Az EUROWATER a gyógyszeripar számára a teljeskörű vízkezelési megoldások szállítója. Tapasztalt mérnökeink segítenek Önöknek megteremteni az optimális vízkezelő berendezést olyan adatok alapján, mint például: a termék alkalmazási köre, hasznos élettartam, gazdaságosság és környezeti hatás. A megfelelő vízkezelés hozzájárul az Önök terméke optimális minőségének és megjelenésének megtartásához.

További részletek

 

Linkek