Felületkezelő ipar

Felületkezelést rendszerint kozmetikai és műszaki okokból végeznek. Korábban a galvanizálást (fémbevonat) nagyon széles körben alkalmazták, azonban az elmúlt években növekedés volt megfigyelhető a festett munkák számában. Ez egyidejűleg ment végbe egy jobb előkezelési eljárás kialakulásával, mint például az optimális korrózióvédelmet nyújtó foszfátozás és a kromátozás. Mind a galvanizálás, mind pedig a festés, komoly követelményeket támaszt a folyamatvíz előkezelésével szemben.

Erőteljes program
Az EUROWATER erőteljes programmal rendelkezik az ioncserélős és membránszűrős berendezések terén, a felületkezelési projektek megoldására. Ezen túlmenően, vállalatunk szűrőket és szelektív ioncserélővel ellátott berendezéseket ajánl, a szennyvízben található fémek eltávolítására. A fémtartalom ezáltal lecsökkenthető a fémenkénti 0,1 mg/l érték alá.

A nehézfémek eltávolítása szűrés segítségével, multimédia szűrő, valamint szelektív ioncserélés alkalmazásával, egy a mikroelektronika területén működő gyártó vállalatnál.

Minőségi termékek és alacsonyabb költségek
A víz kezelése a folyamat problémamentes fejlesztését, tökéletes felületeket és a munkadarabok számára hosszú élettartamot biztosít. Fémek és vegyszerek jelenléte nemkívánatos a szennyvízben. Az EUROWATER vízkezelő berendezéseivel Önök költségeket takaríthatnak meg mind a vízen és a vegyszereken, mind pedig a szennyvíz-kezelésen.

További részletek

 

Linkek