Elektronikai ipar

Az tény, hogy a víz képes vezetni az elektromos áramot. Ez az ivóvízre is vonatkozik. A hatékony vízkezelés képes a vezetőképességet lecsökkenteni megközelítőleg 0,055 mikro Siemens per cm (µS/cm) értékre. Ez az elméletileg elérhető legalacsonyabb szint. Elektronikus alkatrészek gyártásánál, nagy tisztaságú víz használata szükséges.

Alkalmazkodás az igényekhez
Az EUROWATER koncepciókat dolgozott ki az elektronikai iparon belüli projektekre. A megoldásokat hozzáigazítjuk az egyedi fogyasztói igényekhez. A berendezések és a csőrendszerek anyagainak kiválasztását illetően, cégünk megfelel az üzletág szigorú követelményeinek.

Szakértelem
Cégünk nagy szaktudásra tett szert a félvezető-, az optikai kábel-, a lapka-, az áramköri kártyák-, valamint a szilíciumgyártás területére szállított vízkezelő berendezések kapcsán. Az EUROWATER egyike, az ezen a területen vezető szerepet játszó vállalatoknak.

Folyamatvíz előállítása. A csőrendszer bizonyos részei PP-ből készültek, amely kitűnő ellenálló képességgel rendelkezik bizonyos fertőtlenítő szerekkel és vegyszerekkel szemben. A BCF hegesztésű kötések megszüntették a mikroorg. szaporodásának veszélyét.

További részletek

 

Linkek