Párásítókhoz való víz

A nyomdaipar, a faipar, a gyümölcs és zöldség feldolgozás, valamint a textilipar mind olyan területek, amelyek esetében a jó belső klíma, akár párásítás útján történő megtartása, nagyon fontos. A párásítás célja az egységes termékminőség, a magas gyártási sebesség és az állandó hőmérséklettel társuló tökéletes belső klíma, valamint a levegő kellemes nedvességtartalmának elérése. A párásítással elkerülhetőek az olyan kellemetlenségek, mint például a porlerakódás, a statikus elektromosság, valamint a nyálkahártya kiszáradása.

Sótalanított víz
A minimális karbantartással járó megbízható és optimális párásításhoz, sótalanított vízre van szükség. Ez készülhet vagy egy sótalanító berendezés (ioncserélés)-, vagy pedig egy RO berendezés (membránszűrés) segítségével.

Minimális karbantartás
Az EUROWATER vízkezelő berendezései nagyon megbízhatóak és minimális karbantartást igényelnek. Ezen felül vállalatunk karbantartási megállapodást is ajánl az Önök vízkezelő berendezése állandó és hatékony működésének biztosítására, valamint az előre nem látható problémák gyors és hatékony megoldására.

 

A teljes vízkezelő rendszer tartalmaz vízlágyító berendezést, fordított ozmózis berendezést (RO), adagoló szivattyút, UV fertőtlenítő berendezést, rezervoárt és csillapítóoldat-tartályt, tápszivattyúkat és egy vezérlőszekrényt.

További részletek

 

Linkek