Vízkezelés gőzkazánok és nagynyomású gőzturbinák számára

A problémamentes és gazdaságos kazánműködés, valamint az optimális gőzminőség elérésére irányuló erőfeszítések központi eleme a megfelelő vízkezelés. A vízkőlerakódás, a korrózió, a gyakori lefúvatások és a nagymérvű vegyszerfogyasztás gyorsan járhat komoly pénzügyi következményekkel.

Egyedi követelmények

Az EUROWATER jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a gőzkazán-üzemeltetés problémáinak megoldása terén. A megoldásokat az egyedi igényeknek megfelelően optimalizáljuk. További részleteket is megtudhat a következő egyedi címszók alatt: Vízlágyítás, Sótalanítás, Gázmentesítés, EDI, valamint Adagolás.

Gazdaságos működés

A kazánberendezés hosszabb élettartama, a csökkent korrózió és vegyszerfogyasztás gazdaságos működést biztosít. Az üzemeltetési költségek, valamint az új beruházások megtérülésének számvetéseiért, kérjük forduljon a helyi képviseletünkhöz.

2,5 m³/h szállítási teljesítményű, kettősáramú fordított ozmózis berendezés DPRO 02-16/12.
Kazántápvíz nagynyomású gőzturbinákhoz. Ez a megoldás egy UPCORE sótalanító berendezést, egy CO2 gáztalanítót és egy kevertágyas ioncserélőt tartalmaz. Alacsony vezetőképesség- és kovasav-tartalom értékek.

További részletek

 

Linkek