Hűtővíz

A hűtési rendszerek három csoportra oszlanak:

  • Egyszeri átfolyásos rendszerek
  • Zártkörű rendszerek
  • Nyitottkörű rendszerek

A legszélesebb körben alkalmazott rendszerek a nyitottkörű rendszerek, amelyek legjobb példái a hűtőtornyok, valamint az elpárologtatásos lecsapatók. A vízkezelés szákségessége is a nyitottkörű rendszerek kapcsán a legjellemzőbb. Vízkezelést a vízkőlerakódás, az üledékképződések, az eltömődések, a korrózió és a mikroorganizmusok elszaporodásának minimálisra csökkentése érdekében végzünk.

Teljeskörű megoldások
Az optimális hűtővíz-előállítás a megfelelő vízmennyiség folyamatos elvezetése-, a feltöltő víz lágyítása-, az áramló víz egy részének szűrése-, valamint a polifoszfát és a nátrium-hipoklorit (hipó NaOCl) megfelelő adagolása útján érhető el. Az EUROWATER vállalat kialakult helyzeténél fogva képes teljeskörű megoldásokat szállítani az Önök vízkezelési feladataihoz.

Optimális gazdaságosság
A hűtővíz megfelelő kezelése optimális szolgáltatási feltételeket biztosít és jelentősen meghosszabbítja a hűtőrendszer élettartamát. Az EUROWATER jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a hatékonyan működő hűtővíz-rendszerek létrehozásához szükséges megbízható és biztonságos megoldások bevezetésében.

 

250 m³/h kapacitású, az áramló víz egy részének szűrését multimédia szűrőn keresztül megvalósító berendezés egy gyógyszeripari gyártónál.

További részletek

 

Linkek