Fűtőművi víz

Az optimális feltöltő víz és a keringetett víz sótalanított és oxigén és mechanikai szennyeződésektől mentesített továbbá  vegyszer adagolással beállított pH értékű. Amennyiben ezeket a tényeket figyelmen kívül hagyják, akkor kockáztatják a berendezésekben a korrózió és a kicsapódások létrejöttét, amely valószínűleg a berendezések csökkent élettartamát esetleg csőtörést eredményez.

A feltöltővíz és rész-áramú sótalanítás.
Szokványos termékeink skálája lefedi mind a feltöltő víz, mind pedig a részáramú sótalanítást. A vízlágyítás, sótalanítás, oxigén mentesítés és lúgosítás közül mindegyik elem szerepel a megoldásainkban.

Megtérülő befektetés
Az EUROWATER vállalattól származó vízkezelő berendezésbe történő beruházás kifizetődik. A közvetlen és mérhető előnyök listája hosszú. Az előnyök közt szerepelnek a következők: kevesebb korrózió, beleértve a bio-korrózió csökkentett kockázatát is, csökkentett vegyszerfogyasztás és a berendezés hosszabb élettartama.

Távfűtő rendszerhez használt feltöltő víz előállítása, melyet egy 15 m³/h kapacitású fordított ozmózis berendezés és egy a kalcium és a mangán eltávolítására szolgáló előkezelőként működő vízlágyító berendezés végez.

További részletek

 

Linkek