Alapanyagvíz (folyamatvíz)

Még a legjobb minőségű ivóvíz is okozhat problémákat, amikor a vizet közvetlenül termékekben használják.

Kozmetikumok, gyógyszerek és vegyszerek gyártói, valamint sörfőzdék és tejfeldolgozók a jó példái azoknak a vállalatoknak, amelyeknek kiegészítő, vagy alternatív vízkezelési módszerekre van szükségük.

Rendelésre készült vízkezelés
A szervetlen sótartalom és a humusz eltávolítása membránszűrés és ioncserélés útján történik. A víz mikroorganizmus-tartalmát csökkentik, vagy teljesen eltávolítják szűréssel, valamint ibolyántúli (UV) sugárzás alkalmazásával. A megfelelő kombinációban alkalmazott vízkezelő berendezés hozzájárul a termékek optimális minőségének, eltarthatóságának és megjelenésének eléréséhez.

Elkötelezettség
Az EUROWATER csaknem valamennyi iparág számára teljeskörű vízkezelési megoldásokat szállít az alapanyagvíz előállításához. Vállalatunk tapasztalt technikusai segítséget nyújtanak Önöknek a tervezéshez, a dokumentációhoz és a telepítéséhez. A részletekkel kapcsolatban kérjük forduljon a helyi képviseletünkhöz.
 

 

Alapanyagvíz a kozmetikai ipar számára. Ez a megoldás egyebek mellett vízlágyító berendezésből, AISI 316 rozsdamentes acélból készült fordított ozmózis berendezésből, valamint EDI berendezésből áll. A berendezések forróvizzel fertőtleníthetők.

További részletek

 

Linkek