Öblítővíz

Öblítővíz előállítása és újrafelhasználása egy német úsztatott ''''flotált'''' üveg gyártónál.

A komplex munkafolyamatok, a magas termelési hozamok és a fejlett gyártástechnológiát igénylő termékek előállítása, a vízkezeléssel szemben komoly követelményeket támasztanak. A víz újrafelhasználása (visszaforgatása) gyakran, jelentős gazdaságossági előnyt jelent. A víz újrafelhasználása különösen kedvező, amikor az öblítővíz elszennyeződik a folyamat során és éppen ezért a szennyvíz leengedés előtti kezelése válik szükségessé.

Széles termékskála
Vállalatunk birtokában van mind a tudásnak, mind pedig az Önök számára szükséges berendezésnek egy új öblítővíz-rendszer létrehozásához, vagy egy már meglevő rendszer módosításához. A víz újrafelhasználásához az esetek többségében membrántechnológiai berendezés és ioncserélés, szűrés, adagolás, valamint ibolyántúli (UV) sugárzás alkalmazása szükséges.

Széleskörű tapasztalatok
Az EUROWATER vállalat olyan iparágakon belül valósított meg öblítővíz projekteket, mint például: gyógyszeripar, biotechnológia, elektronika, üveggyártás, műanyag-gyártás, valamint galvanizálás. Az EUROWATER jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az öblítővíz projektek megvalósításában olyan területeken is mint például a sörfőzdék, a kórházak vagy laboratóriumok.

 

További részletek

 

Linkek