A tanácsadói szolgáltatástól a teljeskörű megoldásokig

Az EUROWATER a következőket ajánlja: tanácsadói szolgáltatást, semmire nem kötelező árajánlatot és vázlatszintű javaslatokat, tervezést, beépítést és üzembehelyezést, az üzemeltető személyzet szakképzését, valamint értékesítés utáni szolgáltatást, beleértve a megelőző szervizelési átvizsgálásokat és aktuális szolgáltatási megállapodásokat. Röviden mondva: Mindent ajánlunk a tanácsadói szolgáltatástól a teljeskörű megoldásokig.

A vízellátás területén Dániában vállalatunk ajánlja még pályázatok előkészítését, felhívás előkészítését pályázatra, felügyeletet, a projekt végigvitelét, valamint a technológia megvalósítását, átadását a nyertes pályázónak részére.

Szakértelmünk széles területre terjed ki. Vállalatunk képes teljeskörű, vagy részmegoldások szállítására. Lehetőség van a velünk való együttműködésre a teljes folyamaton keresztül, az első rajztól, a soron következő szervizelésig, vagy például csak egy egyszerű vízkezelő berendezés, vagy pótalkatrészek szállítása kapcsán.

 

70 év tapasztalata

Az EUROWATER vállalat több mint 70 év tapasztalatával rendelkezik hosszú élettartamú, magas üzembiztonságú és kis karbantartási igényű, az Önök igényeihez igazított vízkezelő berendezések fejlesztésében. Sikerünk titka az anyagok kiválasztásában, a magasfokú technikai ismeretekben és az ellenőrzött dán kivitelben rejlik.

A talajvíztől a tiszta vízig

Az alábbi illusztrációban legfontosabb feladataink állnak leegyszerűsítve, a víztisztítás folyamatát bemutatva a talajvíztől a tiszta vízig. A különböző vízminőségek között, több vízkezelési szakasz van, amelyek szinonimái az EUROWATER vállalat szakértelmének.

További részletek

 

Linkek