Amit az EUROWATER vállalatról érdemes tudni


Az EUROWATER vízkezelő vállalat 1936-óta működik. Először tejfeldolgozó szövetkezetek számára gyártott vízszűrő berendezéseket. Npjainkra az EUROWATER vállalat megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezik, hogy kiszolgálja partnereit szinte minden iparágban.

Vállalatunk tevékenysége a komplex vízkezelési megoldások fejlesztésére, gyártására és kereskedelmére összpontosul. A következő területeken rendelkezünk tapasztalatokkal:

  • számos vízmű és magántulajdonú vízellátó rendszer;
  • a legkülönfélébb alkalmazási módok, mindenfajta ipari vállalatnál és intézményben.

Cégünk független vállalatcsoport, 240 önálló és tapasztalt munkavállalóval, melynek fele Dániában van, főként a központunkban és gyártóüzemeinkben.

Termékeink nagyon jó minőségűek. Megoldásainkat, az anyagok és a folyamatok kiválasztását beszállító vállalatainkkal szoros együttműködésben, állandóan optimalizáljuk.

Vállalatunk sokéves tapasztalata és a modulrendszerű kialakítás megbízható berendezéseket, rövid szállítási határidőt és versenyképes árakat biztosít.

A nagyobb nyomásszűrők gyártása a dániai központi irodánk közelében levő leányvállalatunknál az Eurotank A/S-nél történik.

Az EUROWATER 14 országban rendelkezik leányvállalattal és 21 helyi képviseletünkön keresztül szolgálja ki ügyfeleinket. Az alkalmazottainkkal, ügyfeleinkkel és együttműködő partnereinkkel fennálló viszonyunk hosszú távú kapcsolatokra épül. Nemzetközi szerepünk képezi az alapját széleskörű tapasztalatalatainknak és helyez bennünket Európa vezető vízkezelő berendezéseket gyártó vállalatai közé.

 

Linkek