Értékesítés utáni szolgáltatás


Nemzetközi értékesítés utáni szolgáltatás

Az EUROWATER vállalat nemzetközi értékesítés utáni szolgáltatást ajánl, amelyet a felmerülő feladatok gyors beazonosítása és megoldása jellemez. Vállalatunk értékesítés utáni szolgáltatás osztályai megoldják mind a sürgős problémákat, mind pedig a karbantartási feladatokat. Ügyfeleink nagyon fontosak a számunkra és úgy érezzük felelősséggel tartozunk azért, hogy termékeink sok éven át értéket közvetítsenek ügyfeleink számára. Az Önök vízkezelő berendezésének optimális működése garantálható egy a helyi képviseletünkkel megkötött szolgáltatási megállapodáson keresztül. Önök meghosszabbítják ilyen módon berendezésük élettartamát és mindig alacsonyan tartják a karbantartási költségeket. Vállalatunknak jelentős számú vízművel, ipari vállalattal és intézménnyel van szolgáltatási megállapodása. A megállapodások hozzá lettek igazítva mindegyik létesítményhez.

Helyi szerviz

Az ügyfeleinkhez fűződő szoros kapcsolat kiemelkedő fontosságú cégünk számára, mivel tudjuk, milyen fontos a gyors és hozzáértő szerviztámogatás egy modern gyárnak és vízműnek. 38 európai képviseletünkön állnak szervizelést végző helyi technikusaink az Önök rendelkezésére. Helyi képviseleteink egész Európában biztosítják vízkezelő berendezésük gyors és precíz szervizelését. Amennyiben bármilyen probléma lépne fel, vállalatunk segít Önöknek azt megoldani telefonon keresztül, vagy pedig egy szerviztechnikus helyszínre küldése útján.

Pótalkatrészek

Az EUROWATER vállalat garantálja a pótalkatrészek magas szállítási biztonságát. Szerviz furgonjaink többségében saját gyártású pótalkatrészek széles körével vannak ellátva, egyebek mellett a vízlágyító berendezésekhez szükséges sók, a vízlágyító berendezésből kifolyó vízen végzendő periodikus vízkeménység-vizsgálatokhoz szükséges tesztkészletek, a szűrőberendezésekbe és ioncserélő berendezésekbe való töltetek, RO berendezésekhez szükséges membránok, szűrőzsákok, valamint az általában kopó- és pótalkatrészek.

Elérhetőség

Amennyiben szolgáltatásra van szükségük, kérjük forduljanak a Magyarországon lévő helyi képviseletünkhöz.

Segítségre van szükségük, vagy kérdéseik vannak?

Kérjük töltsék ki az alábbi nyomtatványt és munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon keresztül.

Lápjen kapcsolatba velünk
 
Kérdés/probléma* 
A vállalat neve* 
Név, vagy hivatkozás* 
Cím* 
Irányítószám és település* 
Ország* 
Telefon* 
E-mail* 

További részletek

 

Linkek